Antwoord op uw vragen

Milieuvriendelijk en overal ter wereld toegang tot uw verzekeringen

Hier worden al uw vragen beantwoord. Klik hieronder op 1 van de onderwerpen om de antwoorden per onderdeel in te zien.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

Load More

Inloggen (2)

Een nieuw wachtwoord opvragen kunt u doen op de inlog pagina. U ziet daar een link met “Wachtwoord vergeten” staan.

Vul hier uw e-mailadres in waar u mee inlogt op mijnbsb.nl.
U ontvangt daarna een e-mail waarin staat hoe u uw wachtwoord kunt vernieuwen.

 

Neem contact met ons op als u geen e-mail ontvangt nadat u bij het “wachtwoord vergeten” uw e-mailadres heeft ingevuld. Wij helpen u dan verder.

 

Load More

Over mijnbsb.nl (1)

Nee u hoeft niet te betalen. Het is helemaal gratis.

Load More

Veiligheid en privacy (5)

Wij hebben als financieel dienstverlener een grote focus op online privacy en veiligheid, en daar werken we als bedrijf graag aan mee. We werken dan ook graag samen met hackers en beveiligingsonderzoekers om kwetsbaarheden op te lossen. Als je een zwakke plek hebt gevonden, horen we dat graag. Dan kunnen we zo snel mogelijk maatregelen treffen. U leest hierover meer in het Responsible Disclosure Beleid van BSB Verzekeringen.

BSB Verzekeringen respecteert de privacy van haar prospects, klanten, ex-clienten en gebruikers van deze website en draagt zorgt voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. In ons privacystatement leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg).

Wij slaan en verwerken alle gegevens op een beveiligde manier.

Voor het versturen van de gegevens is dit inzichtelijk dat er een veilige verbinding is doordat het internet adres https:// is en in de adresbalk is er een groen slotje zichtbaar zoals te zien is op de afbeelding. Hiermee voorkomen wij dat er kwaadwillende partijen inzage kunnen krijgen in de gegevens welke u verstuurd.

Logt u uit? Dan zijn wij niet alle gegevens kwijt. Wij bewaren de gegevens in onze beveiligde systemen. Wilt u weten hoe wij uw gegevens verwerken? Neemt u dan gerust contact op. U kunt ook ons privacystatement lezen.

 

 

 

Als u onze website bezoekt om informatie te verkrijgen, kunnen bezoekersgegevens door ons verzameld en opgeslagen worden. Dit helpt ons om te zien hoe mijnbsb.nl wordt gebruikt om het zo nog beter te maken. We gebruiken de cookies niet voor marketingacties of aanbiedingen. Voor meer details over hoe wij met de cookies omgaan is beschreven in ons privacystatement.

De gegevens kunnen gedeeld worden met derden. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan het verwerkingsregister op bij ons via privacy@bsbverzekeringen.nl. Hierin staat hoe wij om gaan met uw gegevens.

U kunt er in bepaalde gevallen ook zelf voor kiezen wanneer de gegevens gedeeld mogen worden. Denk hierbij aan het machtigen van iemand anders op uw mijnbsb.nl account of dat u geen nieuwsbrief wilt ontvangen. In andere gevallen zal het noodzakelijk zijn om de gegevens te delen om u goed van dienst te zijn bij uw verzekeringsadministratie en/of schades. Dit staat beschreven in het verwerkingsregister.

 

 

Load More

Accountgegevens wijzigen (3)

Het wachtwoord kunt u aanpassen onder “Mijn Account” rechtsboven nadat u bent ingelogd op mijnbsb.nl.

 

Als u ingelogd bent op mijnbsb.nl dan kunt u een wijziging doorsturen via “stel uw vraag” of als u uw eigen gegevens wilt veranderen dan kan dat via “Mijn Account” rechtsboven.

Ja dat kan via “Mijn Account” rechtsboven. Hier kunt u uw gegevens wijzigen waar u mee inlogt.

Op het dashboard kunt u “Mijn gegevens” raadplegen en uw e-mailadres veranderen waar u uw verzekeringsadministratie op wilt ontvangen. Hier heeft u een mogelijkheid om de facturen eventueel naar een ander e-mailadres te laten versturen. Wel zo handig als u een bedrijf heeft waar er een financieel medewerker de facturen behandeld.

 

Load More

Instructie video’s

Hoe kan ik mijn polissen inzien en een wijziging doorgeven?

Het is erg eenvoudig om uw polis in te zien en te downloaden/printen voor uw eigen administratie. Bij uw polis is ook de groene kaart opgeslagen om deze zelf thuis te printen (op groen papier) indien u deze kwijt bent geraakt. Wijzigen van uw polis is nooit zo eenvoudig geweest. Bekijk deze video voor meer uitleg

Hoe kan ik mijn schades
bekijken?

U kunt altijd de status inzien van uw schades en de documenten welke hier betrekking op hebben. U ziet hier altijd de actuele status en kunt u eenvoudig vragen stellen aan ons hierover.

Bekijk deze video voor meer uitleg hierover.

Hoe verander ik mijn gegevens? &
Hoe geef ik een verhuizing door?

Het is erg eenvoudig om uw gegevens te wijzigen en om een verhuizing door te geven. Een andere wijziging, voor uw auto bijvoorbeeld, geeft u op eenzelfde wijze door.

Bekijk de video voor uitleg.

Hoe kan ik toegang aanvragen voor een andere relatie?

U kunt ook anderen machtigen om uw verzekeringadministratie te doen of als u een bedrijf heeft. Dan kunt u makkelijk toegang aanvragen om in te loggen met 1 account. Dat scheelt weer administratie voor het bijhouden van inlognamen en wachtwoorden. Bekijk deze video hoe dat moet.

Hoe kan ik mijn facturen inzien?